Дачић: Социјалисти свуда на страни Срба

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић каже да ће та странка свуда бити на страни Срба".

Več na: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/3853702/dacic-socijalisti-svuda-na-strani-srba.html

nazaj