Novice (slovenščina)

Izboljšanje protokolov, starši pa naj kdaj pogledajo v torbo Izboljšanje protokolov, starši pa naj kdaj pogledajo v torbo
pred 1 uro in 38 minutami
Minister za notranje zadeve in minister za vzgojo in izobraževanje sta razpravljala o izboljšanju komunikacijskih protokolov med policijo in šolami. (Delo)
Na igrišču bo pokalo kot v finalu lige prvakov Na igrišču bo pokalo kot v finalu lige prvakov
pred 2 urama in 17 minutami
Slovenski nogomet pričakuje derbi Olimpije in Maribora, ki je osrednja tema nove epizode. S Soudanijem, Iličićem in Barišićem se Maribor ne bo zaprl. (Delo)
Izraelske in iranske oblasti iščejo vojno Izraelske in iranske oblasti iščejo vojno
pred 2 urama in 26 minutami
Izraelska vojska stopnjuje napade na severu in na jugu Gaze. (Delo)
Mundial 2026 rekorden v vseh pogledih, Američani že pokajo od samozavesti Mundial 2026 rekorden v vseh pogledih, Američani že pokajo od samozavesti
pred 2 urama in 28 minutami
Otvoritvena tekma SP 2026 11. junija 2026 na kultnem štadionu Azteca v Ciudadu de Mexicu, finalna pa 19. julija na štadionu MetLife v New Jerseyju. (Delo)
Zormanovi in Adžićeve čakajo tekmece v Parizu Zormanovi in Adžićeve čakajo tekmece v Parizu
pred 2 urama in 54 minutami
Ob 17.30 se je začel žreb skupin obeh rokometnih turnirjev na olimpijskih igrah v Parizu. S kom se bodo merili slovenski fantje in dekleta? Spletni prenos. (Delo)
IMF izboljšal napovedi za svet, a opozarja na tveganja IMF izboljšal napovedi za svet, a opozarja na tveganja
pred 3 urami in 2 minutama
V Mednarodnem denarnem skladu Sloveniji za letos napovedujejo dvoodstotno gospodarsko rast in nižjo, 2,7-odstotno povprečno inflacijo. (Delo)
3 stvari, po katerih presojam Ursulo von der Leyen 3 stvari, po katerih presojam Ursulo von der Leyen
pred 3 urami in 2 minutama
Kako je evropska komisija zašla od politike koristi za ljudi v ustvarjanje politike anksioznosti pri ljudeh.  (Finance)
Spomladanska napoved MDS: nekoliko slabša napoved rasti za Slovenijo in za Nemčijo Spomladanska napoved MDS: nekoliko slabša napoved rasti za Slovenijo in za Nemčijo
pred 3 urami in 2 minutama
Kljub slabim napovedim se je svetovno gospodarstvo izognilo recesiji, znižanje inflacije na ciljne ravni je še vedno prioriteta. (Finance)
Razcvet tudi med Slovenci: vedno več navdušenih nad preprostostjo in varnostjo Razcvet tudi med Slovenci: vedno več navdušenih nad preprostostjo in varnostjo
pred 3 urami in 9 minutami
Kljub precejšnji navezanosti Slovencev na gotovino se zanimanje za digitalne in brezstične plačilne možnosti povečuje. (Delo)
Domovi za starejše kljub praznim posteljam ne sprejemajo novih stanovalcev Domovi za starejše kljub praznim posteljam ne sprejemajo novih stanovalcev
pred 3 urami in 16 minutami
Vsak četrti dom za starejše občane ima proste postelje, a novih stanovalcev ne more sprejeti, saj nimajo dovolj kadra. (Delo)