Novice (slovenščina)

Občasno začne verjeti tudi v nekatere energije, s starši ima tihi dogovor Občasno začne verjeti tudi v nekatere energije, s starši ima tihi dogovor
pred 5 minutami
Evropska šampionka v judu Andreja Leški o željah za bližnje prvenstvo stare celine v Zagrebu, OI v Parizu, simbolični uri, sanjah, vraževerju ... (Delo)
Arso za dele države izdal oranžno opozorilo Arso za dele države izdal oranžno opozorilo
pred 47 minutami
Ponekod po državi že dežuje, popoldne možne tudi posamezne nevihte. Meja sneženja se bo spustila, lokalno lahko tudi nižje od 700 metrov. (Delo)
Danilo Türk: Z ZDA nismo zavezniki na Bližnjem vzhodu Danilo Türk: Z ZDA nismo zavezniki na Bližnjem vzhodu
pred 1 uro in 7 minutami
Sobotni iranski napad na Izrael je povzročil preplah v velikem delu sveta, saj je povečal nevarnost večjega konflikta med največjima regionalnima silama. Za zdaj so razmere pod nadzorom, je v oddaji Ob osmih povedal Danilo Türk.  (RTV SLO)
Ministra bosta iskala načine za izboljšanje komunikacije med policijo in šolami Ministra bosta iskala načine za izboljšanje komunikacije med policijo in šolami
pred 1 uro in 44 minutami
Potem ko je bila pretekli teden komunikacija med policijo, šolami in šolskim ministrstvom ob uvedbi preventivnih ukrepov zaradi spletne grožnje deležna precej kritik, se bosta o možnostih izboljšanja protokolov pogovorila notranji in šolski minister.  (RTV SLO)
Po odvzemu statusa Društvu za promocijo tradicionalnih vrednot: sovražni zapis proti članom komisije Po odvzemu statusa Društvu za promocijo tradicionalnih vrednot: sovražni zapis proti članom komisije
pred 1 uro in 49 minutami
Po odločitvi pristojne komisije ministrstva za kulturo, da Društvo za promocijo tradicionalnih vrednot ne izpolnjuje pogojev za organizacijo v javnem interesu, se je na spletu pojavil zapis, ki obračunava s komisijo za medije. Ta o tem sploh ni odločala.  (RTV SLO)
V Københavnu gori štiristo let danske dediščine V Københavnu gori štiristo let danske dediščine
pred 1 uro in 52 minutami
Ognjeni zublji so včeraj zajeli poslopje 400-letne danske borze v Københavnu. Zrušil se je vrh stavbe, zaposleni so hiteli reševat pomembne slike. (Delo)
Zakaj je Kraft izbral Pariz, koliko je bila vredna vinoteka sira Alexa? Zakaj je Kraft izbral Pariz, koliko je bila vredna vinoteka sira Alexa?
pred 2 urama in 4 minutami
Nov teden in spet nova priložnost, da preizkusite svoje znanje o športu. (Delo)
V Jugoslaviji je bilo več znanstvenic kot na Zahodu V Jugoslaviji je bilo več znanstvenic kot na Zahodu
pred 2 urama in 44 minutami
Monografija o znanstvenicah z območja nekdanje Jugoslavije opozarja na večkrat prezrti znanstveni prispevek žensk. (Delo)
Napad med bogoslužjem v Sydneyju obravnavajo kot terorizem Napad med bogoslužjem v Sydneyju obravnavajo kot terorizem
pred 3 urami in 14 minutami
Incident se je zgodil v krščanski cerkvi v predmestju Sydneyja med bogoslužjem, ki so ga predvajali tudi v živo po spletu. Ranjenih je bilo pet ljudi. (Delo)
Prazni stoli kot opomin o kršenju človekovih pravic Prazni stoli kot opomin o kršenju človekovih pravic
pred 3 urami in 35 minutami
Na 56. mednarodnem srečanju pisateljev na Bledu, ki poteka v teh dneh, se bodo poklonili petim kritičnim glasovom – zaprtim in preganjanim ustvarjalcem. (Delo)