Novice (slovenščina)

Po dolgem premoru precej otipavanja in nihanj v igri Po dolgem premoru precej otipavanja in nihanj v igri
pred 15 minutami
"Nismo bile zbrane in agresivne v napadu. Šele v 4. in 5. nizu smo šle na vsako žogo tako, kot je treba, šele takrat so bile glave na pravem mestu," je Asja Šen po prvi finalni tekmi odbojkarskega DP-ja orisala težave obeh ekip po tritedenskem premoru.  (RTV SLO)
Juventus bo moral odšteti Ronaldu še 10 milijonov evrov Juventus bo moral odšteti Ronaldu še 10 milijonov evrov
pred 29 minutami
Italijanski nogometni prvoligaš Juventus bo moral svojemu nekdanjemu igralcu, portugalskemu zvezdniku Cristianu Ronaldu, plačati skoraj 10 milijonov evrov.  (RTV SLO)
Zabodeni škof odpustil napadalcu Zabodeni škof odpustil napadalcu
pred 43 minutami
Pred dnevi je v predmestju Sydneyja med bogoslužjem, ki so ga prenašali v živo, napadalec zabodel več ljudi, tudi škofa tamkajšnje Vzhodne asirske cerkve. (Delo)
Fotografije dneva (18. 4.) Fotografije dneva (18. 4.)
pred 47 minutami
V uredništvu Dela smo za vas pripravili najbolj zanimive in povedne fotografije iz sveta v zadnjih 24. urah. (Delo)
Golob izrazil podporo ponovni kandidaturi Ursule von der Leyen Golob izrazil podporo ponovni kandidaturi Ursule von der Leyen
pred 56 minutami
»Kar se mene osebno tiče, mislim, da je dobra predsednica evropske komisije in sem s tega stališča naklonjen njeni kandidaturi,« je v Bruslju dejal Golob. (Delo)
Nobena kombinacija v nobeni ekipi ne doseže Dončićevega prispevka za ekipo Nobena kombinacija v nobeni ekipi ne doseže Dončićevega prispevka za ekipo
pred 59 minutami
Luka Dončić je v tej sezoni Lige NBA pristal pri vrhu številnih statistik, a ne le tistih, ki izkazujejo pomen individualnih sposobnosti. Še pomembnejše je, da je na vrhu tudi marsikatere lestvice, ki kaže na njegov vpliv pri pomenu za ekipo.  (RTV SLO)
Kako slovenska podjetja postajajo vedno bolj samooskrbna Kako slovenska podjetja postajajo vedno bolj samooskrbna
pred 59 minutami
Slovenska podjetja se aktivno obračajo v zeleno smer. Samooskrbnost in varovanje okolja postajata pomembni vrednoti, ki usmerjata marsikatero odločitev. (Delo)
Kitajec v osmini finala previsoka ovira za Jorgića Kitajec v osmini finala previsoka ovira za Jorgića
pred 1 uro in 1 minuto
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je na turnirju svetovnega pokala v Macau obstal v osmini finala. Tam je 14. igralca s svetovne lestvice ugnal Kitajec Lin Gaojuan, osmi na svetu, s 4:2 (7, 8, 9, -7, -4, 8).  (RTV SLO)
Bivši as Andrej Ševčenko nad ukrajinske sodnike z detekorjem laži Bivši as Andrej Ševčenko nad ukrajinske sodnike z detekorjem laži
pred 1 uro in 7 minutami
Predsednik Nogometne zvez Ukrajine uporabo poligrafa vidi kot priložnost, da se pride do informacij in da se ve, s katerimi sodniki lahko sodelujejo. (Delo)
Fiskalni svet kritično o proračunskih dokumentih 2024–2027 Fiskalni svet kritično o proračunskih dokumentih 2024–2027
pred 1 uro in 10 minutami
Velik proračunski primanjkljaj v prihodnjih treh letih naj bi povzročala predvsem visoka tekoča poraba kot posledica sprejetih diskrecijskih ukrepov. (Delo)