Novice (slovenščina)

Milanski pohištveni sejem: Stičišče oblikovanja za dom Milanski pohištveni sejem: Stičišče oblikovanja za dom
pred 18 minutami
V Milanu do 21. aprila poteka Salone del Mobile - največji sejem pohištvene opreme in oblikovanja. (Delo)
S kozmetiko nad vrste
pred 18 minutami
Sprememba s 14 na 30 dni pri zelo hitrih napotnicah je kozmetični oplesk za množico predolgo čakajočih v zdravstvu. (Finance)
V Slovenijo prek madžarskega AutoWallisa prihajajo kitajski kombiji V Slovenijo prek madžarskega AutoWallisa prihajajo kitajski kombiji
pred 41 minutami
Kitajski Farizon, del skupine Geely, bo na naše ceste pripeljal kombije na elektriko z 800-voltno električno infrastrukturo in tovornjake na metanol. (Finance)
DeSUS in Dobra država predstavila devet imen za evrovolitve DeSUS in Dobra država predstavila devet imen za evrovolitve
pred 46 minutami
DeSUS in Dobra država sta predstaviliskupno kandidatno listo, s katero bosta nastopili na junijskih evropskih volitvah. Nosilec bo nekdanji dopisnik RTV Slovenija, publicist, analitik in predavatelj Uroš Lipušček.  (RTV SLO)
Uroš Lipušček bo na evrovolitvah nosilec skupne liste DeSUS-a in Dobre države Uroš Lipušček bo na evrovolitvah nosilec skupne liste DeSUS-a in Dobre države
pred 46 minutami
DeSUS in Dobra država sta predstaviliskupno kandidatno listo, s katero bosta nastopili na junijskih evropskih volitvah. Nosilec bo nekdanji dopisnik RTV Slovenija, publicist, analitik in predavatelj Uroš Lipušček.  (RTV SLO)
Agencija ne razmišlja o zamiku uvedbe novega sistema omrežnine
pred 59 minutami
Agencija za energijo ne razmišlja o prestavitvi uvedbe novega sistema obračunavanja omrežnine pri elektriki, so se odzvali na predlog resornega ministrstva. Ocenjujejo, da bi morali biti deležniki tudi z vidika informacijske podpore že danes dovolj dobro pripravljeni, saj nova metodologija velja že leto in pol. (24ur.com)
Šola borze, 11. del: Tehnična analiza delnice (2) Šola borze, 11. del: Tehnična analiza delnice (2)
pred 1 uro in 18 minutami
Poglobil sem se v tehnično analizo. Kaj lahko razberem iz grafov? (Finance)
Sum dogovarjanja med dobavitelji računalnikov državi Sum dogovarjanja med dobavitelji računalnikov državi
pred 1 uro in 23 minutami
AVK preiskala prostore štirih dobaviteljev računalnikov, katerih nakup je bil vzrok za interpelacijo ministrice. (Delo)
Marec je v EU zaznamoval precejšnji upad prodaje e-avtov Marec je v EU zaznamoval precejšnji upad prodaje e-avtov
pred 1 uro in 28 minutami
Marca je na medletni ravni število na novo registriranih avtov v članicah EU upadlo za 5,2 odstotka, pri prodaji novih e-avtov pa je bilo krčenje dvakrat tolikšno.  (Finance)
Šest mladoletnikov in polnoletna oseba v pretepu poškodovali dva mladoletnika Šest mladoletnikov in polnoletna oseba v pretepu poškodovali dva mladoletnika
pred 1 uro in 42 minutami
Nasilneži so mladoletnika napadli zaradi želje po nadvladi nad njima in drugimi mladostniki, vzbujanja strahu in uveljavljanja med vrstniki. (Delo)