Novice (slovenščina)

Lidija Jerkič: Slovenskemu delavstvu so bolj škodili domači tajkuni kot jim je koristila Evropa Lidija Jerkič: Slovenskemu delavstvu so bolj škodili domači tajkuni kot jim je koristila Evropa
pred 1 uro in 39 minutami
Iskanje zaposlitve na evropskem trgu dela je 20 let po vstopu Slovenije v EU-ju za slovenske delavce postalo samoumevno, prav tako ohranjanje socialnih pravic pri nas, ki so višje kot marsikje drugje v Uniji.  (RTV SLO)
Ljubljančani zdaj neobremenjeno v Kamnik Ljubljančani zdaj neobremenjeno v Kamnik
pred 1 uro in 51 minutami
Odbojkarji ACH Volleyja so v svojo korist odločili uvodno tekmo v finalu državnega prvenstva proti igralcem moštva Calcit Volley. (Delo)
Vojno predsedovanje republikanca Johnsona Vojno predsedovanje republikanca Johnsona
pred 2 urama in 22 minutami
Ameriški konservativci nasprotujejo pomoči Ukrajini brez zavarovanja lastnih meja in brez načrta za zmago. (Delo)
Drozg kljub novi zmagi ni bil zadovoljen z igro Drozg kljub novi zmagi ni bil zadovoljen z igro
pred 2 urama in 28 minutami
Slovenski hokejisti so v pripravah za bližnje svetovno prvenstvo drugega kakovostnega razreda v gosteh strli tudi odpor Poljakov. (Delo)
Deena Abdelwahed Deena Abdelwahed
pred 2 urama in 51 minutami
Mladi [Tunizijci] ne smejo početi, česar se od njih ne pričakuje. Če bi želeli kaj spremeniti, bi morali iti v Italijo.  (RTV SLO)
Kdo so najbolje prodajani sodobni umetniki in umetnice? Kdo so najbolje prodajani sodobni umetniki in umetnice?
pred 2 urama in 57 minutami
Jajoi Kusama je lani izpodrinila Davida Hockneyja z mesta najdonosnejšega sodobnega umetnika. Kljub zmanjšanju povpraševanja po dragih umetniških delih se opažata porast prodaje cenovno dostopnejših del in večja udeležba mlajših umetnikov na dražbah.  (RTV SLO)
Plenković poskuša omehčati Domovinsko gibanje Plenković poskuša omehčati Domovinsko gibanje
pred 3 urami in 22 minutami
Ključ do večine je stranka Ivana Penave, ki bo morda pozabila na predvolilna načela. (Delo)
Voditelji EU poudarili pomen notranjega trga in naložb za konkurenčnost gospodarstva Voditelji EU poudarili pomen notranjega trga in naložb za konkurenčnost gospodarstva
pred 3 urami in 36 minutami
Voditelji držav EU so se zavzeli za okrepitev konkurenčnosti evropskega gospodarstva in vzpostavitev evropskega dogovora za konkurenčnost, ki bi temeljil na močnem notranjem trgu, močni industrijski politiki in obsežnih naložbah.  (RTV SLO)
Voditelji EU-ja: Naši gospodarski in varnostni temelji so preveč odvisni od zunanjih virov Voditelji EU-ja: Naši gospodarski in varnostni temelji so preveč odvisni od zunanjih virov
pred 3 urami in 36 minutami
Voditelji držav EU-ja so se zavzeli za okrepitev konkurenčnosti evropskega gospodarstva in vzpostavitev evropskega dogovora za konkurenčnost, ki bi temeljil na močnem notranjem trgu, močni industrijski politiki in obsežnih naložbah.  (RTV SLO)
Tičar in Ograjenšek zagotovila risom zmago na Poljskem Tičar in Ograjenšek zagotovila risom zmago na Poljskem
pred 3 urami in 36 minutami
Slovenska hokejska reprezentanca je na tretji pripravljalni tekmi pred svetovnim prvenstvom divizije I (skupina B) dosegla še tretjo zmago. V Bytomu je premagala Poljsko z 2:0. Z istim tekmecem se bo na tem prizorišču pomerila še v petek.  (RTV SLO)