Novice (slovenščina)

Deena Abdelwahed: Današnja mladina mora spoznati, da v njihovem domačem okolju obstaja alternativa Deena Abdelwahed: Današnja mladina mora spoznati, da v njihovem domačem okolju obstaja alternativa
pred 25 minutami
"Nočem vzpostavljati novih alternativ, ampak hočem ustvarjati svojo vrsto sodobne arabske glasbe za ljudi, ki jih dolgočasi glasba, kakršno najdejo na vsakem koraku," pravi Deena Abdelwahed, eno najvidnejših imen sodobne elektronske glasbe.  (RTV SLO)
Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija
pred 32 minutami
Ponoči je zagorelo na objektu novega športnega centra Ilirija, kjer se zaključujejo zadnja gradbena dela na bazenskem kompleksu, ki naj bi ga odprli jeseni. Policisti so zjutraj na območju kompleksa ob Bleiweisovi cesti opravljali ogled, vzrok... (Dnevnik)
Tudi uro po tekmi je imel kurjo polt Tudi uro po tekmi je imel kurjo polt
pred 36 minutami
Pepu Guardioli se ni uresničila želja, da bi kot Katalonec slavil zmago proti Realu. Nogometna Nemčija že razmišlja o ponovitvi londonskega finala 2013. (Delo)
Ko zapiha svež veter: kultno družinsko podjetje na poti k novim dosežkom Ko zapiha svež veter: kultno družinsko podjetje na poti k novim dosežkom
pred 46 minutami
Družinske podjetniške zgodbe se lahko razvijejo v lepe zgodbe o uspehu, kar je za mnoge velik vir navdiha. (Delo)
Ponoči zagorelo na gradbišču bazena Ilirija, vzrok požara še ni znan
pred 58 minutami
Ponoči je zagorelo na objektu novega športnega centra Ilirija, kjer se zaključujejo zadnja gradbena dela na bazenskem kompleksu, ki naj bi ga odprli jeseni. Policisti so zjutraj na območju kompleksa ob Bleiweisovi cesti opravljali ogled, vzrok požara pa še ni znan. (24ur.com)
Objavljamo lokacije, kjer bodo policisti v petek merili hitrost
pred 1 uro in 6 minutami
Neprilagojena hitrost je glavni vzrok za nastanek prometnih nesreč, saj se je v zadnjih letih približno petina prometnih nesreč zgodila prav zaradi tega. Tudi letos se bodo zato slovenski policisti pridružili vseevropski akciji in po vsej državi izvedli maraton nadzora hitrosti, ki bo v petek, 19. aprila. Objavljamo lokacije, na katerih bodo med 6. in 18. uro merili hitrost. (24ur.com)
World Central Kitchen: kako je dobrodelno kuhanje pristalo v prvih bojnih linijah World Central Kitchen: kako je dobrodelno kuhanje pristalo v prvih bojnih linijah
pred 1 uro in 7 minutami
“Vredno je poskusiti. Moramo poskusiti. Če nam uspe, dobijo pomoč vsi," je povedal špansko-ameriški kuharski zvezdnik Jose Andres, ki je prejšnji mesec sprejel izziv nahraniti prebivalce Gaze s svojim dobrodelnim projektom World Central Kitchen (WCK).  (RTV SLO)
UNRWA: Na severu Gaze otroci umirajo zaradi nedohranjenosti, Izrael pa preprečuje pomoč UNRWA: Na severu Gaze otroci umirajo zaradi nedohranjenosti, Izrael pa preprečuje pomoč
pred 1 uro in 10 minutami
Generalni komisar Agencije ZN-a za pomoč palestinskim beguncem (UNRWA) Philippe Lazzarini je Varnostnemu svetu pojasnil, da medtem ko se v Gazi širi umetno ustvarjena lakota, Izrael preprečuje dobavo humanitarne pomoči.  (RTV SLO)
Tesla napovedala masovno odpuščanje, brez službe bo ostalo približno 10 odstotkov vseh zaposlenih Tesla napovedala masovno odpuščanje, brez službe bo ostalo približno 10 odstotkov vseh zaposlenih
pred 1 uro in 13 minutami
Tesla se pripravlja "na naslednje obdobje rasti", poslavlja pa se od vsaj 14,000 zaposlenih. Več Tesla napovedala masovno odpuščanje, brez službe bo ostalo približno 10 odstotkov vseh zaposlenih objavljeno na Računalniške novice.  (Računalniške novice)
Emma Stone želi igrati glavno vlogo v filmu moža Dava McCaryja
pred 1 uro in 15 minutami
Dvakratna dobitnica oskarja Emma Stone želi s svojim možem Davom McCaryjem sodelovati pri filmskem projektu. Po pisanju filmskih revij Variety in Hollywood Reporter naj bi prevzela glavno vlogo v filmu, ki še nima naslova. V režiserske čevlje naj bi stopil njen 38-letni mož, ki je leta 2017, ko je sama prejela prvega oskarja, kot režiser debitiral s komično dramo Brigsby Bear. (24ur.com)