Novice - Tehnologija (slovenščina)

Mercedesova revolucija v potniški kabini Mercedesova revolucija v potniški kabini
pred 2 urama in 43 minutami
Digitalizacija nas je pravzaprav razvadila, da lahko na vsakem koraku in kjerkoli upravljamo s stvarmi in dobivamo odgovore na vprašanja z enim klikom ali celo s pomočjo glasovnega upravljanja. Mercedes je za svoje avtomobile razvil sistem, ob katerem se boste počutili, kot da ste v središču vesolja. (Računalniške novice)
Kako bo Google spremenil svoj spletni iskalnik? Kako bo Google spremenil svoj spletni iskalnik?
pred 3 urami in 3 minutami
Podjetje Google ve o vas skoraj več kot vi sami, saj vaše osebne podatke pridobiva iz vseh mogočih virov. Njegov ključni vir podatkov je seveda spletni iskalnik, ki si "zapisuje" prav vse, kar iščete in pregledujete na svetovnem spletu. Ta je namreč daleč pred konkurenco, in bo zagotovo minilo še kar (Računalniške novice)
Od čudeža rojstva do mirne gorske pokrajine: Priznani fotografi izbrali najboljše fotografije narejene s telefoni Huawei Od čudeža rojstva do mirne gorske pokrajine: Priznani fotografi izbrali najboljše fotografije narejene s telefoni Huawei
pred 3 urami in 33 minutami
Skrbno izbrana žirija strokovnjakov in fotografov ni imela lahkega dela, saj so morali pregledati 123.478 fotografij. Najbolj jih je navdušil fotografija Češkega avtorja za naslovom, »dan, ko se je rodila moja hči« (originalno: Den kdy se mi narodila dcera). Avtor je prejel 10.000 evrov, prenosni (Računalniške novice)
Da bo vaša stanovanjska ali poslovna stavba zares varna Da bo vaša stanovanjska ali poslovna stavba zares varna
pred 3 urami in 43 minutami
Ne glede na to, ali govorimo o varnosti doma ali v podjetju, ne moremo mimo kamer. Da nam bodo kar najbolje služile, morajo biti kakovostne in zanesljive. Ko je vse v najlepšem redu, so zadnje, kar si želimo, lažni alarmi. Zanimiva rešitev so lahko termalne kamere. Tudi če o teh še niste (Računalniške novice)
Podeljenih je bilo 28 WEBSI nagrad Podeljenih je bilo 28 WEBSI nagrad
pred 3 urami in 43 minutami
V petek, 13. septembra, so v Lutkovnem gledališču Ljubljana podelili prestižne nagrade WEBSI Spletni prvaki in razkrili, kateri izmed 124 prijavljenih projektov segajo v sam vrh digitalnega komuniciranja. (Računalniške novice)
Kako dejansko zmogljiv je novi mobilni procesor Huawei Kirin 990? Kako dejansko zmogljiv je novi mobilni procesor Huawei Kirin 990?
pred 4 urami in 44 minutami
Podjetje Huawei je nedavno predstavilo njihov najnovejši mobilni procesor, ki je opremljen z oznako Kirin 990 in je v primerjavi z obstoječimi rešitvami dejansko nekaj posebnega. Ta je namreč opremljen s posebno enoto za nevronsko procesiranje (NPU), ki temelji na osnovi zgradbe Da Vinci. Dve večji (Računalniške novice)
Testiramo: Braun ActivScan 9 BUA7200 merilec krvnega tlaka Testiramo: Braun ActivScan 9 BUA7200 merilec krvnega tlaka
pred 15 urami in 11 minutami
Vsak drugi Slovenec trpi za arterijsko hipertenzijo oz. zvišanim krvnim tlakom (vir), zato merilec krvnega tlaka spada pod obvezno opremo v naših domovih. Osnoven merilnik izmeri in nam pokaže sistolični in diastolični krvni tlak ter srčni utrip. Mi pa smo testirali Braun ActivScan 9 BUA7200 (na voljo na enaA.com trenutno po najnižji ceni v Sloveniji), […] (Dne)
S to aplikacijo bomo lahko zaslon telefona prikazali na tablici! S to aplikacijo bomo lahko zaslon telefona prikazali na tablici!
pred 19 urami in 51 minutami
Pri podjetju Samsung so pripravili nadvse zanimivo mobilno aplikacijo, ki je nasledila nepriljubljen program SideSync in je pisana na kožo tistim, ki razpolagajo z mobilnimi napravami južnokorejskega giganta. Nova različica mobilne aplikacije Samsung Flow je namreč pridobila možnost zrcaljenja (Računalniške novice)
Novi OnePlus 7T bo prinesel posebno presenečenje! Novi OnePlus 7T bo prinesel posebno presenečenje!
pred 22 urami in 15 minutami
Na spletu se vse bolj govori o prihajajočih pametnih mobilnih telefonih OnePlus 7T in 7T Pro, ki naj bi, vsaj glede na najnovejše govorice, luč sveta ugledali 26. septembra letos. Sprednja stranica novosti bo sicer enaka zdajšnjima modeloma, medtem ko bo hrbtna stran povsem drugačna. Tu bo namreč na (Računalniške novice)
Lenovo presenetil s poceni pametno ročno uro Carme Lenovo presenetil s poceni pametno ročno uro Carme
pred 1 dnevom in 36 minutami
Če potrebujete kakovostno pametno ročno uro s funkcijami pametnega mobilnega telefona, a zanjo niste pripravljeni odšteti veliko denarja, je nov izdelek podjetja Lenovo prava rešitev za vas. Tu gre za pametno ročno uro Lenovo Carme HW25P, ki je opremljena s kakovostnim 3,3-centimetrskim oziroma 1, (Računalniške novice)