Novice - Zabava (slovenščina)

Legendarni Joe Montana preprečil ugrabitev vnuka Legendarni Joe Montana preprečil ugrabitev vnuka
pred 7 urami in 3 minutami
Legenda ameriškega nogometa Joe Montana je skupaj z ženo Jennifer na svojem domu v Malibuju preprečil ugrabitev devetmesečnega vnuka.  (RTV SLO)
Boseman dal del plačila soigralki: Boseman dal del plačila soigralki: "Nekaj najosupljivejšega, kar sem doživela"
pred 7 urami in 58 minutami
Igralka Sienna Miller je spregovorila o dobrosrčnosti umrlega igralca Chadwicka Bosemana – soigralki iz filma 21 mostov je podaril del svoje plače, da je prišla do želene vsote.  (RTV SLO)
Mati po 16 letih našla sina, izgubljenega med cunamijem Mati po 16 letih našla sina, izgubljenega med cunamijem
pred 10 urami in 7 minutami
Mati, ki je vse od leta 2004 iskala otroka, izgubljenega med cunamijem v Šrilanki leta 2004, je končno našla mir. S sinom je spet združena, je sporočila policija.  (RTV SLO)
Greenpeace: Priklopni hibridi Greenpeace: Priklopni hibridi "volkovi v ovčji koži"
pred 11 urami in 5 minutami
Pri Greenpeaceu so prepričani, da priključni hibridi, ki kombinirajo motor na notranje zgorevanje in električni motor, ki omogoča nekaj deset kilometrov električne vožnje, ozračje onesnažujejo bolj, kot je zapisano v tehničnih specifikacijah vozil.  (RTV SLO)
Dončić trženjsko zanimivejši kot Antetokounmpo, Williamson in Davis Dončić trženjsko zanimivejši kot Antetokounmpo, Williamson in Davis
pred 11 urami in 46 minutami
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je med 50 trženjsko najzanimivejšimi športniki na svetu, zasedel je 36. mesto.   (RTV SLO)
Boris Johnson: Boris Johnson: "Sem v boljši kondiciji, kot sem bil, to vas morda moti"
pred 12 urami in 48 minutami
Britanski premier Boris Johnson je danes povedal, da je bil pred okužbo z novim koronavirusom predebel, zdaj pa je shujšal in se počuti bolje.  (RTV SLO)
Boris Johnson po covidu-19 shujšal, izguba kilogramov ga veseli Boris Johnson po covidu-19 shujšal, izguba kilogramov ga veseli
pred 12 urami in 48 minutami
Britanski premier Boris Johnson je danes povedal, da je bil pred okužbo z novim koronavirusom predebel, zdaj pa je shujšal in se počuti bolje.  (RTV SLO)
Malta ogorčena nad obdarovanjem princa Georgea Malta ogorčena nad obdarovanjem princa Georgea
pred 14 urami in 9 minutami
Med svojim obiskom v Kensingtonski palači je znani naravovarstvenik David Attenborough mlademu princu Georgeu podaril fosil zoba izumrlega morskega psa, ki ga je v otroštvu našel na Malti. V otoški državi pa je to povzročilo nekaj razburjenja.  (RTV SLO)
Malta ogorčena nad darilom, ki ga je princu Georgeu dal David Attenborough Malta ogorčena nad darilom, ki ga je princu Georgeu dal David Attenborough
pred 14 urami in 9 minutami
Med obiskom v Kensingtonski palači je znani naravovarstvenik David Attenborough mlademu princu Georgeu podaril fosil zoba izumrlega morskega psa, ki ga je v otroštvu našel na Malti. V otoški državi pa je to povzročilo nekaj razburjenja.  (RTV SLO)
Chrissy Teigen pristala v bolnišnici Chrissy Teigen pristala v bolnišnici
pred 14 urami in 54 minutami
Ameriška manekenka, ki pričakuje že tretjega otroka, je na svojih družbenih omrežjih oboževalce obvestila o svojih zdravstvenih težavah. Ker že mesec dni pogosto krvavi, je ob poslabšanju odšla v bolnišnico.  (RTV SLO)