Novice - Zabava (slovenščina)

Preizkusili in ocenili smo Volkswagnovega revolucionarja Preizkusili in ocenili smo Volkswagnovega revolucionarja
pred 12 urami in 40 minutami
Grajenje napetosti, pričakovanja, navdušenja še preden se nekaj dejansko zgodi. To pričakovanje je bilo preden je novi ID. 3 zapeljal na ceste zares veliko. V oddaji Avtomobilnost smo Volkswagnovega revolucionarja končno preizkusili in ocenili.  (RTV SLO)
Mala terasa: Mala terasa: "Na Nato, opa bato!"
pred 13 urami in 5 minutami
V Kaj dogaja? so ocenjevali modne odločitve našega premierja, modni kritik pa je po novem tudi gospod Kacin. Na Mali terasi pa so si ga tokrat jemali "lagano".  (RTV SLO)
Kaavan, Kaavan, "najbolj osamljeni slon na svetu", odhaja na lepše
pred 15 urami in 39 minutami
Slona Kaavana bodo po 35 letih životarjenja v pakistanskem živalskem vrtu po uspešnem lobiranju skupin za zaščito živalskih pravic in aktivistov preselili v boljši življenjski prostor.  (RTV SLO)
Osupljiva lepota zamrznjenih metanovih mehurčkov v Bajkalu Osupljiva lepota zamrznjenih metanovih mehurčkov v Bajkalu
pred 19 urami in 34 minutami
Iz Sibirije prihajajo dih jemajoči posnetki Bajkalskega jezera z nadrealističnimi zamrznjenimi mehurčki metana pod vodno gladino.  (RTV SLO)
Hollwoodski blišč v Ljubljani - Mads Mikkelsen pri nas snema grozljivko Hollwoodski blišč v Ljubljani - Mads Mikkelsen pri nas snema grozljivko
pred 21 urami in 9 minutami
V teh dneh se je v Ljubljani mudil danski zvezdnik Mads Mikkelsen. 55-letnemu Bondovemu zlikavcu je, tudi zaradi protikoronskega zaprtja države, uspelo svoj obisk ohraniti brez medijskega pompa.  (RTV SLO)
Hollywoodski blišč v Ljubljani ‒ Mads Mikkelsen pri nas snemal grozljivko Hollywoodski blišč v Ljubljani ‒ Mads Mikkelsen pri nas snemal grozljivko
pred 21 urami in 9 minutami
V teh dneh je bil v Ljubljani danski zvezdnik Mads Mikkelsen. 55-letnemu Bondovemu zlikovcu je, tudi zaradi protikoronskega zaprtja države, uspelo svoj obisk ohraniti brez medijskega pompa.  (RTV SLO)
Bilo je nekoč ... ko so v Kopru zgradili pristanišče Bilo je nekoč ... ko so v Kopru zgradili pristanišče
pred 23 urami in 51 minutami
Leta 1957 je bilo ustanovljeno podjetje Pristanišča Koper. Prva ladja je bila privezana leto in pol kasneje, to je bila čezoceanka Gorica, last slovenskega ladjarja Splošne plovbe iz Pirana.  (RTV SLO)
Ljubljančani izbrali - drevo leta je mogočna povešava bukev Ljubljančani izbrali - drevo leta je mogočna povešava bukev
pred 1 dnevom, 12 urami in 6 minutami
Na drugem izboru za drevo leta je med sedmimi finalisti slavila povešava bukev, ki stoji na vrtu pred hišo na Vodnikovi cesti 93.  Zanjo vzorno skrbijo sedanji lastniki hiše.  (RTV SLO)
Majice s podobo Primoža Rogliča za 100 zdravstvenih delavcev Majice s podobo Primoža Rogliča za 100 zdravstvenih delavcev
pred 1 dnevom, 16 urami in 2 minutama
Zaposlene na dializnem oddelku in covidnem intenzivnem oddelku je razveselilo in motiviralo presenečenje iz Zagorja ob Savi, v katerem je sodeloval tudi kolesarski šampion Primož Roglič.  (RTV SLO)
Lorde obiskala Antarktiko, Lorde obiskala Antarktiko, "preden se spremeni v plundro"
pred 1 dnevom, 18 urami in 38 minutami
Novozelandska pevka pevka Lorde se je odpravila na Antarktiko, preden se bo "spremenila v plundro". "Obisk Antarktike je bil vznemirljiv in duhoven, a ni bilo ves čas zabavno," je zapisala v pismu.  (RTV SLO)