Novice - Zabava (slovenščina)

Psička, ki je izpod ruševin rešila 12 ljudi, odhaja v pokoj Psička, ki je izpod ruševin rešila 12 ljudi, odhaja v pokoj
pred 3 urami in 44 minutami
V Mehiki se je upokojila reševalna psička Frida, ki je iskala preživele po več potresih v Latinski Ameriki, med drugim po tistem v Mehiki septembra leta 2017.  (RTV SLO)
Pozor, lev (v plišasti preobleki) na begu! Pozor, lev (v plišasti preobleki) na begu!
pred 4 urami in 33 minutami
Lev, ki je ušel iz svoje kletke v živalskem vrtu in teče proti prestrašeni mmnožici. Scenarij iz nočne more - a na srečo je šlo za vajo, lev pa je bil le človek v kostumu.  (RTV SLO)
Pred desetimi leti se je poslovil kralj popa Michael Jackson Pred desetimi leti se je poslovil kralj popa Michael Jackson
pred 5 urami in 55 minutami
Na današnji dan pred desetimi leti je zaradi odpovedi srca, ki je bila posledica prevelikega odmerka zdravil, umrl kralj popa Michael Jackson. Star je bil 50 let.  (RTV SLO)
Hector Bellerin - Hector Bellerin - "najbolj modni nogometaš"
pred 6 urami in 8 minutami
Branilec Arsenala in španske reprezentance, 24-letni Hector Bellerin, je nogometni dres za en večer zamenjal za rožnato kreacijo priznane modne hiše Louis Vuitton.  (RTV SLO)
V Wimbledonu tudi igralka z osmimi prsti na rokah in sedmimi na nogah V Wimbledonu tudi igralka z osmimi prsti na rokah in sedmimi na nogah
pred 8 urami in 16 minutami
V glavnem žrebu Wimbledona, ki se je s kvalifikacijami začel v ponedeljek, bo s povabilom prirediteljev nastopila tudi 18-letna Britanka Fran Jones, ki ima zaradi redke genetske napake na rokah le osem prstov, na nogah pa sedem.  (RTV SLO)
Pred 20 leti je svet migal ob uspešnici Genie In A Bottle Pred 20 leti je svet migal ob uspešnici Genie In A Bottle
pred 9 urami in 14 minutami
"Preveva me toliko različnih čustev," je zapisala popzvezdnica Christina Aguilera, ki je sebe in oboževalce spomnila, da je minilo že 20 let od njene uspešnice Genie In A Bottle.  (RTV SLO)
Princ Charles obiskal snemanje novega Bonda Princ Charles obiskal snemanje novega Bonda
pred 20 urami in 7 minutami
Princ Charles je obiskal britanski studio Pinewood, kjer trenutno poteka snemanje že 25. filma o Jamesu Bondu.  (RTV SLO)
Kobe Bryant četrtič postal očka Kobe Bryant četrtič postal očka
pred 22 urami in 41 minutami
Kobe Bryant, nekdanji superzvezdnik Lige NBA, je četrtič postal očka, njegova žena Vanessa je prejšnji teden rodila deklico, ki sta jo poimenovala Capri.  (RTV SLO)
Gajin svet: tretja zlata rola in odločanje o drugem delu Gajin svet: tretja zlata rola in odločanje o drugem delu
pred 23 urami in 53 minutami
Preseženih 75. 000 gledalcev slovenskim filmom prinese tretjo zlato rolo in ta je po novem tudi v rokah ustvarjalcev filma Gajin svet, ki je tako postal drugi slovenski mladinski film v zadnjih dveh letih, ki si ga je ogledalo toliko ljudi.  (RTV SLO)
Janet Jackson v bran bratu Michaelu Janet Jackson v bran bratu Michaelu
pred 1 dnevom in 28 minutami
Najmlajša članica družine Jackson je ob 10. obletnici smrti Michaela Jacksona zatrdila, da bo zapuščina njenega brata ne glede na vse živela naprej.  (RTV SLO)