Novice - Novice (slovenščina)

Državni denar za več letalskih prog Državni denar za več letalskih prog
pred 17 urami in 23 minutami
STO letalskim prevoznikom, ki bi še leteli v Slovenijo, ponuja skoraj milijon evrov za promocijo. (Finance)
Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad Aplikacija TravelAR: Izraelec, ki je v Kočevju postavil virtualni kočevski grad
pred 21 urami in 14 minutami
Predstavljamo vam zanimivo podjetniško zgodbo s Kočevskega, s Financami namreč 24. aprila prihajamo v Kočevje, kjer pripravljamo že tretji letošnji regijski forum (Finance)
Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov? Kdo je slovenski Arthur Andersen, koliko revizorjev je ostalo brez licence, kakšne so kazni iz tajkunskih, bančnih in gradbenih poslov?
pred 22 urami in 32 minutami
Agencijo za javni nadzor nad revidiranjem smo prosili za podatke o doslej izrečenih ukrepih in sankcijah za revizorje in revizijske družbe  (Finance)
Kleptomanstvo slovenske politike. vlada sporoča državljanom: zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug! Kleptomanstvo slovenske politike. vlada sporoča državljanom: zajebali smo, ampak izplačal vas bo nekdo drug!
pred 1 dnevom, 1 uro in 59 minutami
Jebem vam mater vsem po spisku in jebem vam fašizem in afroarabske migracije, ali ne dojemate, da se sistem sesuva? Do kdaj bo tišina? (Piše: Rado Pezdir) Bralstvu se opravičujem, ker v tem komentarju ne bom komentiral grozeče pošasti fašizma, ki naj bi se plazila po državi in lezla iz vseh por družbe, ki jih slovenska levica še ni zaprla. Opravičujem se tudi tistim, ki bi morda radi brali, kako bo nekaj deset tisoč migrantov kak mesec po fužinskih kleteh posiljevalo prvaka neke desne superstranke, ki se je v svojem epskem boju za resnico odpovedal zlati žlici rdečega plemstva, ki ga je hranila, vse dokler se ni seznanil s problematiko ritopikov. Namesto tega bom pisal o ekonomiji. Morda se še spomnite ekonomije? To je tista zadeva, ki vas običajno začne skrbeti takrat, ko zmanjka služb. V čisti tišini je na ministrstvu za finance nastal osnutek zakona o postopku sodnega varstva nekdanjih imetnikov kvalificiranih obveznosti bank. Gre za osnutek, ki naj bi naslovil reševanje poplačila (Požareport)
Karikatura dneva Karikatura dneva
pred 1 dnevom, 12 urami in 43 minutami
Karikatura se nanaša na uredniški komentar: (Finance)
Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega Ko CEO v nekaj dneh zasluži mesečno plačo zaposlenega
pred 1 dnevom, 13 urami in 29 minutami
Če podjetje posluje dobro, torej rastejo prihodki in dobiček, podjetje se razvija in zaposluje, potem ni razloga, da za dobro opravljeno delo ne nagradi menedžerjev, ki so pripeljali do tega uspeha. (Finance)
Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb? Lestvica: za koliko so lani zrasle plače šefom borznih družb?
pred 1 dnevom, 13 urami in 48 minutami
Prejemki šefa Krke Jožeta Colariča so lani prvič presegli milijon evrov bruto, kar je 11-odstotna rast glede na leto prej, a Colarič ni na vrhu lestvice šefov, ki so jim plače lani najbolj zrasle  (Finance)
Umetna neumnost Umetna neumnost
pred 1 dnevom, 14 urami in 17 minutami
Med stvarmi, s katerimi se ukvarjam kot raziskovalec in profesor, so tudi teme s področja strojnega učenja in umetne inteligence (Finance)
KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti? KPMG Slovenija je na črni listi. Je razlog pameten ali banalen in kdo mora paziti?
pred 1 dnevom, 16 urami in 55 minutami
Zavezanci za javna naročila ne smejo na novo najeti KPMG prihodnja tri leta. Za druge omejitev ni.  (Finance)
Kako dobro se živi v Kočevju? Kako dobro se živi v Kočevju?
pred 1 dnevom, 17 urami in 28 minutami
Finance 24. aprila prihajamo v Kočevje; Pred tem smo pogledali, kakšne so cene nepremičnin, zdravje Kočevarjev, brezposelnost, kako visoke so plače ...  (Finance)