Novice - Šport (slovenščina)

Rafter se še vedno zbuja sredi noči in misli, da je osvojil Wimbledon  Rafter se še vedno zbuja sredi noči in misli, da je osvojil Wimbledon
pred 4 urami in 5 minutami
V sredo je bil v Umagu prav poseben večer. V ponovitvi epskega finala Wimbledona 2001 sta se v ekshibicijskem obračunu srečala Goran Ivanišević in Patrick Rafter.  (RTV SLO)
Paraplezalcem bron na SP Paraplezalcem bron na SP
pred 5 urami in 12 minutami
Slovenski paraplezalec Gregor Selak je na svetovnem prvenstvu v paraplezanju v Brianconu osvojil bronasto medaljo, kar je zanj že tretji bron na prvenstvih.  (RTV SLO)
Tretji zaporedni bron za Selaka na SP-jih Tretji zaporedni bron za Selaka na SP-jih
pred 5 urami in 12 minutami
Slovenski paraplezalec Gregor Selak je na svetovnem prvenstvu v paraplezanju v Brianconu osvojil bronasto medaljo, kar je zanj že tretji bron na prvenstvih.  (RTV SLO)
Prvi dan v Pirenejih: Pinot, Fugelsang in Landa na potezi Prvi dan v Pirenejih: Pinot, Fugelsang in Landa na potezi
pred 5 urami in 29 minutami
Francoska pentlja je danes zavila v prave visoke gore. 209,5 km dolga 12. etapa se začenja v Toulousu, po dveh vzponih 1. kategorije pa se zaključi s spustom v Bagneres de Bigorre.  (RTV SLO)
Prvi dan v Pirenejih: Mohorič kljub dvema poskusoma ostal brez pobega Prvi dan v Pirenejih: Mohorič kljub dvema poskusoma ostal brez pobega
pred 5 urami in 29 minutami
Francoska pentlja je danes zavila v prave visoke gore. 209,5 km dolga 12. etapa se začenja v Toulousu, po dveh vzponih 1. kategorije pa se konča s spustom v Bagneres de Bigorre.  (RTV SLO)
Uradno: Froome zmagovalec Vuelte 2011 Uradno: Froome zmagovalec Vuelte 2011
pred 6 urami in 9 minutami
Izteklo se je obdobje za pritožbo, česar pa zdaj že upokojeni Španec Juan Jose Cobo ni izkoristil, tako da je Mednarodna kolesarska zveza za uradnega zmagovalca Dirke po Španiji 2011 zdaj imenovala Chrisa Frooma.  (RTV SLO)
Milanič zadovoljen z odzivom na Triglav in potrdil, da Zahovića dolgo ne bo Milanič zadovoljen z odzivom na Triglav in potrdil, da Zahovića dolgo ne bo
pred 7 urami in 45 minutami
V nasprotju s sobotnim večerom je bil sreden večer v Ljudskem vrtu veliko mirnejši, saj so Mariborčani že po pol ure povratne tekme z Valurjem potrdili napredovanje v 2. kvalifikacijski krog Lige prvakov.  (RTV SLO)
Peterica skakalcev pripravljena za uvod v Wisli Peterica skakalcev pripravljena za uvod v Wisli
pred 8 urami in 26 minutami
S sobotno ekipno tekmo se bo v Wisli uradno začela poletna velika nagrada v smučarskih skokih. Trener Gorazd Bertoncelj je po domačih tekmah celinskega pokala v Kranju napovedal, da bo na Poljsko odpeljal najboljšo ekipo.  (RTV SLO)
Bo Olimpiji uspel preobrat v Rigi? Del zmajev se je izgubil že v Münchnu. Bo Olimpiji uspel preobrat v Rigi? Del zmajev se je izgubil že v Münchnu.
pred 9 urami in 11 minutami
Četrtkove večer prinaša povratne tekme 1. predkroga Evropske lige, kjer igrajo tudi vsi trije slovenski nogometni klubi. Olimpija ob 18. 00 gostuje pri Rigasu FS (2:3), Mura ob 20. 00 gosti Maccabi Haifo (0:2), Domžale pa ob 20. 45 Balzan (4:3).  (RTV SLO)
Španci slovenskim košarkarjem odčitali lekcijo Španci slovenskim košarkarjem odčitali lekcijo
pred 19 urami in 43 minutami
Slovenski košarkarji do 20 let so na evropskem prvenstvu izpadli v osmini finala, potem ko je bila izbrana vrsta Španije boljša z 71:53.  (RTV SLO)