Novice - Šport (slovenščina)

Rezervistki poživili igro GEN-I Volleyja Rezervistki poživili igro GEN-I Volleyja
pred 9 urami in 54 minutami
Žensko državno prvenstvo v odbojki še ni odločeno, GEN-I Volley je namreč na tretji tekmi finala premagal Novo KBM Branik s 3:1 in izid v zmagah znižal na 2:1.  (RTV SLO)
Oder Crucibla spet prepuščen igralcem snukerja Oder Crucibla spet prepuščen igralcem snukerja
pred 12 urami in 59 minutami
Ljubitelji snukerja dobro vedo, da je najpomembnejši datum v koledarju tekmovanj mojstrov potapljanja krogel prvi ponedeljek v maju. Tedaj namreč v Sheffieldu v Angliji razglasijo svetovnega prvaka.  (RTV SLO)
Črn dan za alpinizem: Skalno gorovje vzelo tri vrhunske alpiniste Črn dan za alpinizem: Skalno gorovje vzelo tri vrhunske alpiniste
pred 14 urami in 39 minutami
V kanadskem Skalnem gorovju od torka zvečer, ko se je sprožil silovit plaz, pogrešajo tri svetovno znane mlade alpiniste, Avstrijca Davida Lamo in Hansjörga Auerja ter Američana Jessa Roskelleyja.  (RTV SLO)
Polanc skupno še naprej četrti; šest Slovencev na Amstel Gold Race Polanc skupno še naprej četrti; šest Slovencev na Amstel Gold Race
pred 15 urami in 33 minutami
Caleb Ewan je bil najmočnejši v šprintu glavnine 4. etape Dirke po Turčiji. V skupnem seštevku je vodstvo zadržal Sam Bennett.  (RTV SLO)
Medvedjev izločil Đokovića v vetrovnem Monte Carlu Medvedjev izločil Đokovića v vetrovnem Monte Carlu
pred 16 urami in 36 minutami
Uvodni turnir peščene sezone v Monte Carlu se je za prvega tenisača sveta Novaka Đokovića končal v četrtfinalu, v katerem ga je premagal Rus Danil Medvedjev.  (RTV SLO)
Medvedjev izločil Đokovića; pošteno garal tudi Nadal Medvedjev izločil Đokovića; pošteno garal tudi Nadal
pred 16 urami in 36 minutami
Uvodni turnir peščene sezone v Monte Carlu se je za prvega tenisača sveta Novaka Đokovića končal v četrtfinalu, v katerem ga je premagal Rus Danil Medvedjev.  (RTV SLO)
Olimpija v praznih Stožicah nadigrala Gorico Olimpija v praznih Stožicah nadigrala Gorico
pred 16 urami in 42 minutami
Nogometaši Olimpije so pred nekaj sto gledalci v Stožicah premagali Gorico s 3:1. V drugem petkovem obračunu se bosta ob 18. 15 pomerila Celje in Aluminij.  (RTV SLO)
Bodo Bodo "zmaji" v Tivoliju izsilil sedmo finalno tekmo z "volkovi"?
pred 18 urami in 22 minutami
V alpski hokejski ligi je na sporedu šesta finalna tekma. SŽ Olimpija v zmagah za Pustertalom zaostajajo z 2:3, a so na prejšnji tekmi v gosteh slavili v podaljšku in izsilili še zadnjo domačo tekmo v finalu.  (RTV SLO)
Bodo Bodo "zmaji" v Tivoliju izsilili sedmo finalno tekmo z "volkovi"?
pred 18 urami in 22 minutami
V alpski hokejski ligi je na sporedu šesta finalna tekma. SŽ Olimpija v zmagah za Pustertalom zaostaja z 2:3, a je na prejšnji tekmi v gosteh slavila v podaljšku in izsilila še zadnjo domačo tekmo v finalu.  (RTV SLO)
 Alpska liga, finale: SŽ Olimpija - Pustertal 0:0 (1. tretjina) Alpska liga, finale: SŽ Olimpija - Pustertal 0:0 (1. tretjina)
pred 18 urami in 22 minutami
V alpski hokejski ligi se bo ob 19. 15 začela šesta finalna tekma. SŽ Olimpija v zmagah za Pustertalom zaostaja z 2:3.  (RTV SLO)