Novice - Šport (slovenščina)

Evropske igre: Zdesetkani judoisti sedmi v mešani ekipi Evropske igre: Zdesetkani judoisti sedmi v mešani ekipi
pred 3 urami in 47 minutami
Na TV Slovenija 2/MMC-ju si boste ob 14. 55 lahko ogledali pomembno generalno vajo za mešane ekipe v judu. Slovenska ekipa je ob vseh poškodbah bila zadovoljna že z osvojitvijo 7. mesta.  (RTV SLO)
Pred 30 leti Pred 30 leti "plavi" pometli z nasprotniki na EP-ju v Zagrebu
pred 4 urami in 50 minutami
Minilo je 30 let, odkar je jugoslovanska košarkarska reprezentanca v Zagrebu osvojila naslov evropskih prvakov. V ekipi, ki je v povprečju zmagovala z 22 točkami razlike, je pomembno vlogo igral Jure Zdovc, pomočnik selektorja pa je bil Janez Drvarič.  (RTV SLO)
Sorčan odslej čuva mrežo Domžal Sorčan odslej čuva mrežo Domžal
pred 5 urami in 11 minutami
Slovenski nogometni prvoligaš Domžale je v svoje vrste pripeljal odmevno okrepitev. Iz novopečenega drugoligaša Gorice je prišel vratar Grega Sorčan, so sporočili iz domžalskega kluba.  (RTV SLO)
Neymar Neymar
pred 5 urami in 58 minutami
Ne skrbite, prišel bom nazaj! (RTV SLO)
Ko si 235 dni letno v tujini, pozabiš, kateri dan je Ko si 235 dni letno v tujini, pozabiš, kateri dan je
pred 6 urami in 12 minutami
"Sem vznemirjen. S takšnim športnikom, kot je Ilka, je vedno izziv delati," se sodelovanja z Ilko Štuhec veseli fizioterapevt David Kukovec, ki je nasledil Anjo Šešum, nadzoruje pa tudi opravljanje kondicijskega programa.  (RTV SLO)
Rafael Nadal kritičen do izbire nosilcev Wimbledona Rafael Nadal kritičen do izbire nosilcev Wimbledona
pred 6 urami in 12 minutami
Španski zvezdnik Rafael Nadal, številka 2 svetovnega tenisa, je kritičen do izbora nosilcev za tretji grand slam sezone v Wimbledonu, ki favorizira rezultate, dosežene na travi, in ne upošteva "statuta združenja ATP".  (RTV SLO)
Po vseh čestitkah se Razdrhu zdi zmaga Tabora nad Gorico še bolj nemogoča Po vseh čestitkah se Razdrhu zdi zmaga Tabora nad Gorico še bolj nemogoča
pred 6 urami in 58 minutami
Tabor se vrača v prvoligaško konkurenco po 18 letih. Marsikoga je uspeh Sežancev presenetil. Ne toliko zaradi samega preboja v elitno nogometno družbo, ampak bolj zaradi tega, ker so v dodatnih kvalifikacijah izločili takšno ekipo, kot je Gorica.  (RTV SLO)
Slovenske košarkarice po napovedih v boju za Tokio 2020 Slovenske košarkarice po napovedih v boju za Tokio 2020
pred 6 urami in 59 minutami
Krog za medalje na ženskem evropskem prvenstvu 2019 je omejen na tri ali štiri države, zanimivo pa bo spremljati tudi razplet do šestega mesta, ki vodi v kvalifikacije za olimpijske igre v Tokiu leta 2020. V tem krogu naj bi bila tudi Slovenija.  (RTV SLO)
Cavani pred očmi Jare potopil Čile; znani četrtfinalni pari Cope Cavani pred očmi Jare potopil Čile; znani četrtfinalni pari Cope
pred 8 urami in 58 minutami
Urugvaj in Čile v Riu nista razočarala privržencev bojevitega nogometa, manj navdušila ljubitelje lepe igre. Odločil je perfekten udarec z glavo Edinsona Cavanija, s čimer je Urugvaju prinesel skalp branilca naslova Čila in lažjega tekmeca v četrtfinalu.  (RTV SLO)
Dončić drugi Evropejec z nagrado za novinca leta Dončić drugi Evropejec z nagrado za novinca leta
pred 14 urami in 50 minutami
Luka Dončić je postal sedemdeseti novinec leta v zgodovini Lige NBA in šele drugi Evropejec s tem nazivom. Tekmeca zvezdnika Dallasa sta bila organizator igre Atlante Trae Young in center Phoenixa DeAndre Ayton.  (RTV SLO)