Novice (slovenščina) - Lifestyle

3 ideje za preprosto izdelavo dišavnih vrečic za omare in predalnike 3 ideje za preprosto izdelavo dišavnih vrečic za omare in predalnike
pred 1 dnevom, 6 urami in 50 minutami
Obleke, ki so dlje časa shranjene v omari, dobijo pogosto nenavaden vonj. Dva osnovna ukrepa, s katerima to preprečite, sta redno zračenje in čiščenje omar. Zelo koristna pa je tudi uporaba dišavnih vrečic. Vrečke za odišavljanje omar in predalnikov je sicer mogoče kupiti, vendar pa jih lahko izdelate sami in tako ustvarite svoje najljubše naravne… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 24. do 30. junija 2019 Tedenski horoskop od 24. do 30. junija 2019
pred 1 dnevom, 8 urami in 4 minutami
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 24. do 30. junija 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN V prvih dneh tedna se vam bodo dogajale… (Lifestyle)
Polepšajte svoj vrt s čarobnimi petunijami, ki izgledajo kot zvezdnato nebo Polepšajte svoj vrt s čarobnimi petunijami, ki izgledajo kot zvezdnato nebo
21. junij 2019 (07:24)
Cvetlice so prava paša za oči. A le redke se lahko kosajo s posebno vrsto petunij, katerih vijolični cvetovi so prekriti z unikatnim vzorcem belih lis. Ob hitrem pogledu na te cvetove se nam namreč zazdi, kot da smo se zazrli v nočno nebo, posuto z neštetimi zvezdami. Če želite svoj vrt popestriti z zares… (Lifestyle)
Kako izbrati idealno destinacijo za medene tedne? Kako izbrati idealno destinacijo za medene tedne?
20. junij 2019 (12:00)
V preteklosti so bili medeni tedni edino večje potovanje za večino parov. Danes, ko so postala potovanja po vsem svetu cenejša, pa to večinoma ne drži več. Vendar pa je še vedno pomembno, da za medene tedne izbereta destinacijo, ki bo zares nekaj posebnega. Kako se torej lotiti načrtovanja medenih tednov, da bodo ti resnično… (Lifestyle)
4 najbolj skrivnostna astrološka znamenja, ki ostajajo večna uganka 4 najbolj skrivnostna astrološka znamenja, ki ostajajo večna uganka
19. junij 2019 (10:00)
Nekateri ljudje se hitro odprejo, vam razkrijejo svojo dušo in vas spustijo v svoje življenje. Hkrati pa obstajajo tudi ljudje, ki ostajajo za vas uganka, čeprav jih poznate že zelo dolgo. Tisti najbolj skrivnostni ljudje v vašem življenju, ki težko govorijo o osebnih temah in bežijo pred intimnostjo, so zelo verjetno predstavniki enega izmed štirih… (Lifestyle)
5 dišav, s katerimi se boste počutile kot poletne boginje 5 dišav, s katerimi se boste počutile kot poletne boginje
19. junij 2019 (08:21)
Končno nas je po deževni pomladi obiskalo poletje. Zunanje temperature se vztrajno dvigajo, topla oblačila smo že pospravili v omare in se oblekli v lahka in udobna oblačila, ki nas v poletni vročini ne obremenjujejo, bližajo pa se tudi dopusti, kjer bomo v romantičnih večerih želele zablesteti, vključno z vonjem parfuma, ki ga uporabljajmo. Poletje… (Lifestyle)
Na počitnice v vesolje Na počitnice v vesolje
17. junij 2019 (10:00)
Masovni turizem je vseprisoten in postalo je težko najti zares posebno počitniško destinacijo, kjer se ne bi drenjali s trumami drugih turistov. Rešitev? Za naslednji dopust se lahko odpravite kar v vesolje – natančneje na Mednarodno vesoljsko postajo. NASA bo namreč začela z naslednjim letom priložnost za skok v vesolje ponujati tudi navadnim smrtnikom. Posebna… (Lifestyle)
Tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019 Tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019
17. junij 2019 (07:12)
Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop od 17. do 23. junija 2019. Če želite izvedeti več, vas pričakujejo priznani strokovnjaki s področja astrologije in vedeževanja. Svetovalci so vam na voljo za vse vaše dvome in vprašanja. Klic v prihodnost 090 44 11 (1,69 EUR/min). OVEN Situacija, ki je za vas pomembna, se trenutno… (Lifestyle)
Privoščite svojim stopalom domačo pedikuro v 5 korakih Privoščite svojim stopalom domačo pedikuro v 5 korakih
14. junij 2019 (07:30)
Poleti so naša stopala precej bolj izpostavljena. Tako si v mesecih, ki so pred nami, zaslužijo posebno nego. Še tako prečudoviti sandali ali natikači namreč ne morejo popraviti slabega vtisa, ki ga lahko naredijo neurejena stopala. Za to, da bodo vaša stopala brezhibno urejena, pa nikakor ni nujna pedikura v kozmetičnem salonu. Zanjo lahko poskrbite… (Lifestyle)
Sok zelene – resnično čudežni napitek? Sok zelene – resnično čudežni napitek?
13. junij 2019 (08:38)
Družbena omrežja so v zadnjih mesecih polna navdušenja nad neverjetnimi učinki, ki jih ima sok zelene. Kljub neprijetnemu okusu gre za enega najbolj vročih trendov na področju zdrave prehrane ta hip. Pa lahko sok zelene zares pomaga pri vseh težavah, ki jih navajajo pristaši tega napitka? Mnoge trditve o soku zelene nimajo prave znanstvene podkrepitve Med… (Lifestyle)