Novice (slovenščina)

Era 'La Bombe' končana – slovo legendarnega Navarra Era 'La Bombe' končana – slovo legendarnega Navarra
pred 2 urama in 36 minutami
Eden najboljših španskih košarkarjev, Juan Carlos Navarro, je zaključil izjemno bogato kariero. 38-letni ostrostrelec je 20 let igral za Barcelono, hkrati pa je bil dolga leta nosilec izbrane vrste.  (RTV SLO)
V fokusu španska sodobna poezija, častna gosta Agi Mishol in Michael Krüger V fokusu španska sodobna poezija, častna gosta Agi Mishol in Michael Krüger
pred 2 urama in 54 minutami
Uvodna dejanja 22. festivala Dnevi poezije in vina se bodo zvrstila že v naslednjih dneh, uradno pa bo letošnji dogodek vrata odprl v sredo.  (RTV SLO)
Blagovna znamka Polzela gre na dražbo Blagovna znamka Polzela gre na dražbo
pred 3 urami in 6 minutami
Stečajni upravitelj Zlatko Hohnjec ni pridobil kupca, ki bi kupil Tovarno nogavic Polzela kot poslovno celoto, zato zdaj na prodaj ponuja blagovno znamko Polzela in zalogo gotovih izdelkov.  (RTV SLO)
V taboru na Zahodu Srbije vojaško urili otroke in mladostnike V taboru na Zahodu Srbije vojaško urili otroke in mladostnike
pred 3 urami in 29 minutami
Na zahodu Srbije na planini Zlatibor je bil razkrit tabor za vojaško urjenje otrok, v katerem so našli 34 dečkov in fantov ter 10 deklic in deklet iz Srbije, Republike srbske in Črne gore, starih od . . .  (RTV SLO)
Peti blok Teša po sanaciji znova v omrežju Peti blok Teša po sanaciji znova v omrežju
pred 4 urami in 3 minutami
Po slabih treh letih in končani ekološki sanaciji je peti blok Termoelektrarne Šoštanj v četrtek zvečer znova začel pošiljati električno energijo v omrežje. Tako zdaj v Šoštanju obratujeta dva bloka.  (RTV SLO)
Na poljskem simpoziju o prvi svetovni vojni tudi skozi prizmo treh filmov TV Slovenija Na poljskem simpoziju o prvi svetovni vojni tudi skozi prizmo treh filmov TV Slovenija
pred 4 urami in 4 minutami
V poljskem zgodovinskem mestu Przemysl, kjer so se pred dobrim stoletjem bojevali tudi slovenski vojaki, poteka dvodnevni zgodovinski simpozij, na katerem so zgodovino prve svetovne vojne . . .  (RTV SLO)
Gerrard pravi, da Maribor ni imel nobenega spoštovanja Gerrard pravi, da Maribor ni imel nobenega spoštovanja
pred 4 urami in 9 minutami
Trener Rangersov Steven Gerrard je po uspehu nad Mariborom poudaril, kako težko je bilo braniti prednost proti ekipi, ki " ni imela nobenega spoštovanja ".  (RTV SLO)
Festivalsko poletje v Tolminu bodo sklenili blues, rock in motorji Festivalsko poletje v Tolminu bodo sklenili blues, rock in motorji
pred 4 urami in 17 minutami
Na sotočju strug Soče in Tolminke danes in v soboto vabi najmlajši festival na tem prizorišču - MotörCity, ki bo blues in rock glasbo ponudil na dveh odrih.  (RTV SLO)
Če subvencioniramo Teslo, ali v blaginji za vse enako subvencioniramo tudi električne vozičke za starejše Če subvencioniramo Teslo, ali v blaginji za vse enako subvencioniramo tudi električne vozičke za starejše
pred 4 urami in 43 minutami
Socialni paradoks: kaj je večji luksuz v državi, kjer politika proklamira družbeno enakost in dostojno življenje – električni avto ali električna in druga pomagala za okretnejše življenje in večjo gibalno sposobnost starejših  (Finance)
V Indiji naraša število žrtev poplav. Mrtvih že 164. V Indiji naraša število žrtev poplav. Mrtvih že 164.
pred 5 urami in 41 minutami
Število smrtnih žrtev poplav v indijski južni zvezni državi Kerala je močno naraslo in doseglo 164, več kot 220. 000 ljudi pa je ostalo brez strehe nad glavo, je sporočil prvi minister države . . .  (RTV SLO)