Novice (slovenščina)

Obamacare neustaven. Trump: Odlična novica za ZDA. Obamacare neustaven. Trump: Odlična novica za ZDA.
pred 1 uro in 3 minutami
Sodnik v ameriški zvezni državi Teksas je zdravstveno reformo nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obame 'obamacare' v petek razglasil za neustavno zaradi spremembe davčne zakonodaje.  (RTV SLO)
TV SLO 2/MMC: Zasledovalna tekma v Hochfilznu, na startu Fak in Bauer TV SLO 2/MMC: Zasledovalna tekma v Hochfilznu, na startu Fak in Bauer
pred 1 uro in 18 minutami
Ob 14. 45 se je v Hochfilznu začela še moška zasledovalna tekma na 12,5 kilometra. Na startu bosta od Slovencev Jakov Fak in Klemen Bauer.  (RTV SLO)
Nemški voditelj splezal na trboveljski dimnik in zlikal srajco Nemški voditelj splezal na trboveljski dimnik in zlikal srajco
pred 1 uro in 50 minutami
Trboveljski dimnik zaradi svoje višine pogosto vzbuja pozornost in razvnema domišljijo adrenalinskih navdušencev.  (RTV SLO)
V dveh požarih v Mariboru in Bezeni za skoraj 100.000 evrov škode V dveh požarih v Mariboru in Bezeni za skoraj 100.000 evrov škode
pred 1 uro in 51 minutami
V petek popoldan je zagorelo skladišče v Bezeni, danes okoli šestih zjutraj pa še servis in prodajalna motornih koles v Mariboru.  (RTV SLO)
Štangarjeva in Trstenjakova bronasti na Kitajskem Štangarjeva in Trstenjakova bronasti na Kitajskem
pred 1 uro in 52 minutami
Judoisti se od leta 2018 poslavljajo z mastersom v kitajskem Guangzhouju, že uvodni dan pa je prinesel slavje v slovenski tabor: bronasti kolajni sta osvojili Maruša Štangar v kategoriji do 48 kg in . . .  (RTV SLO)
Voznik zletel s poledenele ceste in umrl Voznik zletel s poledenele ceste in umrl
pred 2 urama in 46 minutami
V prometni nesreči, ki se je zgodila v petek v bližini vasi Zgornje Negonje v občini Rogaška Slatina, je umrl 64-letni voznik osebnega vozila, ki je s ceste zapeljal v globel.  (RTV SLO)
Slovenski dan v Franciji - Ema Klinec 3., Nika Križnar 5., Urša Bogataj 6. Slovenski dan v Franciji - Ema Klinec 3., Nika Križnar 5., Urša Bogataj 6.
pred 2 urama in 50 minutami
Slovenska smučarska skakalka Ema Klinec se je še drugič letos uvrstila na zmagovalni oder, v francoskem smučarskem središču Premanon je bila tretja.  (RTV SLO)
Ob 17.00 na MMC TV: Mastnak po novo vrhunsko uvrstitev Ob 17.00 na MMC TV: Mastnak po novo vrhunsko uvrstitev
pred 3 urami in 6 minutami
Tim Mastnak je bil veliki zmagovalec uvodnega paralelnega veleslaloma sezone deskarjev na snegu. Danes je nova tekma, spremljali jo boste lahko na MMC TV! (RTV SLO)
Volilna mora: kandidat zamudil na volišče in po izenačenju izgubil žreb Volilna mora: kandidat zamudil na volišče in po izenačenju izgubil žreb
pred 4 urami in 3 minutami
V majhnem mestecu v ZDA je boj za stolček v mestnem svetu odločil met kocke. Še bolj nenavadno je to, da bi se poraženi kandidat izenačenju in posledičnemu žrebu lahko izognil – (RTV SLO)
Nov protest rumenih jopičev v Parizu: Nov protest rumenih jopičev v Parizu: "Želimo več neposredne demokracije!"
pred 4 urami in 9 minutami
Kljub obljubam francoskih oblasti o zvišanju minimalne plače in nedavnemu terorističnemu napadu v Strasbourgu so se v Parizu že peti konec tedna začeli zbirati protestniki v rumenih jopičih.  (RTV SLO)