Novice (slovenščina)

Foto: Malezijce osvojil mali panda Foto: Malezijce osvojil mali panda
pred 3 urami in 5 minutami
Živalski v bližini malezijske prestolnice Kuala Lumpur je v soboto javnosti prvič pokazal štirimesečnega mladička velikega pande.  (RTV SLO)
Ulice Berlina preplavili podporniki AfD-ja in njegovi nasprotniki Ulice Berlina preplavili podporniki AfD-ja in njegovi nasprotniki
pred 3 urami in 7 minutami
Na berlinskih ulicah se je na ločenih shodih zbralo več tisoč podpornikov skrajno desničarske stranke Alternative za Nemčijo (AfD) in njihovih nasprotnikov.  (RTV SLO)
Greta Gerwig Greta Gerwig
pred 3 urami in 44 minutami
Nič ni bolj navdušujoče kot gledati velike igralce, medtem ko govorijo stvari, ki si jih napisal, in jih oživijo.  (RTV SLO)
Danes na pariškem pesku Zverev in Ostapenkova Danes na pariškem pesku Zverev in Ostapenkova
pred 3 urami in 44 minutami
V Parizu se je začel vrhunec teniške sezone na peščenih podlagah. Uvodni dan bo na igrišče stopil drugi nosilec Alexander Zverev.  (RTV SLO)
Ruski veleposlanik: Ruski veleposlanik: "Velika Britanija mora priznati, da je bila afera nesmiselna"
pred 3 urami in 49 minutami
Ruski diplomati, ki so bili izgnani zaradi primera Skripal, se lahko na svoja delovna mesta vrnejo šele po uradnem opravičilu Velike Britanije, je dejal ruski veleposlanik v Nemčiji Sergej Nečajev.  (RTV SLO)
ACH neposredno v Ligo prvakov ACH neposredno v Ligo prvakov
pred 4 urami in 38 minutami
Evropska odbojkarska zveza je spremenila format Lige prvakov, odbojkarji ACH-ja bodo tako naslednjo sezono neposredno igrali v glavnem delu tekmovanja.  (RTV SLO)
Italija: Pritiski na predsednika, naj potrdi evroskeptika Savono za ministra Italija: Pritiski na predsednika, naj potrdi evroskeptika Savono za ministra
pred 4 urami in 41 minutami
Po tem ko je Italija dva meseca po volitvah vendarle dobila mandatarja, se zdaj zapleta pri oblikovanju ekipe Giuseppeja Conteja.  (RTV SLO)
Arheološka odkritja: na ajdovskem trgu je stala poštna oziroma cestna postaja Arheološka odkritja: na ajdovskem trgu je stala poštna oziroma cestna postaja
pred 4 urami in 55 minutami
Med prenovo osrednjega Lavričevega trga v Ajdovščini so arheologi pri testnih izkopih na začetku lanskega leta odkrili najdbe, ki nakazujejo območje nekdanje poznoantične rimske utrdbe Castre.  (RTV SLO)
Najslabša četrtina Olimpije v zadnjih 10 letih Najslabša četrtina Olimpije v zadnjih 10 letih
pred 5 urami
Košarkarji Krke so sredi tedna v eni sami četrtini Olimpiji nasuli kar 33 točk, kar se Ljubljančanom v finalih državnega prvenstva ni zgodilo že več kot deset let.  (RTV SLO)
Honor 10 krepko presegel tudi najbolj optimistične napovedi! Honor 10 krepko presegel tudi najbolj optimistične napovedi!
pred 5 urami in 32 minutami
Letošnja prva četrtina leta ja prvič pokazala na padec prodaje pametnih telefonov na globalnem trgu glede na leto poprej. Kljub temu je Huawei povišal svoj tržni delež glede na lansko leto in s tem ohranil tretje mesto med največjimi proizvajalci pametnih telefonov. To je nedavno dokazal tudi z (Računalniške novice)