Novice (slovenščina)

(JAVNOMNENJSKA ANKETA) Stranke na okopih, manj premikov (JAVNOMNENJSKA ANKETA) Stranke na okopih, manj premikov
pred 1 uro in 26 minutami
 (Večer)
Rak je po novem morilec številka ena v razvitem svetu Rak je po novem morilec številka ena v razvitem svetu
pred 1 uro in 56 minutami
 (Večer)
Mandarić prodaja nepremičnine in se umika Mandarić prodaja nepremičnine in se umika
pred 2 urama in 31 minutami
Ljubljana – Predsedniku NK Olimpija Milanu Mandariću po štirih letih in pol v Ljubljani zmanjkuje potrpljenja in denarja za financiranje ljubljanskih nogometašev (Delo)
Kralj in princ Kralj in princ
pred 2 urama in 41 minutami
 (Večer)
Salvini napovedal vrnitev na oblast
pred 6 urami in 31 minutami
Vodja italijanske skrajno desne Lige Matteo Salvini je napovedal boj proti novi italijanski vladi ter skorajšnjo vrnitev stranke na oblast. "Izdajalcem rade volje prepustim sedem ministrstev, saj jih bomo v nekaj mesecih dobili nazaj," je poudaril pred več deset tisoč privrženci na letnem srečanju Lige v kraju Pontida v Lombardiji.preberite več »  (Mladina)
Podpora Šarčevi vladi presegla 60 odstotkov
pred 6 urami in 31 minutami
Največja vladna stranka LMŠ po septembrski anketi Vox populi še nekoliko povečuje vodstvo pred drugouvrščeno SDS, tretje mesto zaseda SD. Iz DZ bi izpadle SAB, SMC in SNS, bi se pa v DZ uvrstila SLS. Podpora vladi je nekoliko višja in presega 60 odstotkov, predsednik republike Borut Pahor pa ohranja primat med najbolj priljubljenimi politiki.preberite več »  (Mladina)
Izrael tik pred volitvami legaliziral naselbino na Zahodnem bregu
pred 6 urami in 31 minutami
Vlada izraelskega premierja Benjamina Netanjahuja je včeraj odobrila novo naselbino na zasedenem Zahodnem bregu, so sporočili iz premierjevega urada. Odločitev je sprejela le dva dni pred parlamentarnimi volitvami, ki bi lahko bile odločilne za politično prihodnost 69-letnega Netanjahuja.preberite več »  (Mladina)
Hrvaška bo urila komandose
pred 6 urami in 31 minutami
Pod geslom Znoj prihrani kri je prvih 60 hrvaških vojakov začelo zahtevno urjenje v novem hrvaškem centru za trening vojaških poveljnikov v Udbini v Liki. Center, ki se zgleduje po ustanovi za specialistično vojaško urjenje, ki je med letoma 1994 in 2000 delovala v Šepurinah pri Zadru, so slovesno odprli v petek.preberite več »  (Mladina)
Kandidat za evropskega komisarja osumljen korupcije
pred 6 urami in 31 minutami
Belgijsko pravosodje preiskuje sum, da je belgijski kandidat za novega evropskega komisarja, zunanji minister Didier Reynders, vpleten v korupcijo in pranje denarja v Demokratični republiki Kongo, poročajo belgijski mediji. Reynders je za belgijsko tiskovno agencijo Belga dejal, da ne ve za tovrstno preiskavo.preberite več »  (Mladina)