Novice (slovenščina)

Zinedine Zidane Zinedine Zidane
pred 20 minutami
Bale ostaja pri Realu. Vsi v ekipi lahko pomembno prispevajo in on je del moštva. Načrtoval sem, da bo v začetni postavi proti Celti ne glede na poškodbo Edena Hazarda.  (RTV SLO)
Letni oder in vsa druga prizorišča v Rušah Letni oder in vsa druga prizorišča v Rušah
pred 31 minutami
 (Večer)
Zdravstveno stanje zastrupljenih otrok se izboljšuje Zdravstveno stanje zastrupljenih otrok se izboljšuje
pred 1 uro in 3 minutami
Zdravstveno stanje 14-letne deklice in petletnega dečka, ki sta se na Hrvaškem na jadrnici zastrupila z ogljikovim monoksidom, se izboljšuje.  (RTV SLO)
Bulerji: Od slave do roba propada do renesanse z vegansko linijo Bulerji: Od slave do roba propada do renesanse z vegansko linijo
pred 1 uro in 40 minutami
Obutev, ki je na tržišču že dobrih 70 let, je svoj vrhunec doživela s pankom, nato pa se znašla tik pred propadom, je zdaj pripravljena na povratek v velikem slogu. Bulerji Dr. Martens namreč s svojo vegansko linijo doživljajo pravi preporod.  (RTV SLO)
Borut Pahor Borut Pahor
pred 1 uro in 47 minutami
Hvaležni smo usodi, da nam je v prelomnih časih naše zgodovine dala modrega in odločnega ljudskega voditelja odprtega in mehkega srca.  (RTV SLO)
Slovo Richarda Williamsa, animatorja, ki je potunkal Zajca Rogerja Slovo Richarda Williamsa, animatorja, ki je potunkal Zajca Rogerja
pred 1 uro in 54 minutami
Umrl je trikratni oskarjevec Richard Williams, animator, ki je s svojim delom za film Kdo je potunkal Zajca Rogerja na revulocionaren način zabrisal meje med našim in animiranim svetom. Star je bil 86 let.  (RTV SLO)
Novi Google Chrome brez podpore za FTP Novi Google Chrome brez podpore za FTP
pred 2 urama in 8 minutami
Podjetje Google je pripravilo novo posodobitev za njihov spletni brskalnik, ki pa je tokrat nekoliko posebna, saj poleg izboljšav prinaša tudi ukinitev podpore za protokol FTP (file transfer protocol oziroma protokol za prenos datotek). Tu gre za programski standard za prenos datotek med računalniki (Računalniške novice)