Novice (slovenščina)

Za manj nepravilnega parkiranja v Miklavžu Za manj nepravilnega parkiranja v Miklavžu
pred 3 urami in 11 minutami
 (Večer)
Zgodba, ki se je začela z enim evrom Zgodba, ki se je začela z enim evrom
pred 3 urami in 11 minutami
 (Večer)
Vinske brbončice: Pitje alkohola ni zgolj popivanje Vinske brbončice: Pitje alkohola ni zgolj popivanje
pred 3 urami in 41 minutami
 (Večer)
Shod muz 
pred 6 urami in 11 minutami
Shod muz na kranjskem Parnasi je dogodek, ki se že 11 let odvija v Kranju na kulturni dan, 8. februarja. Galerija Prešernovih nagrajencev (GPN) tam že tradicionalno predstavlja Prešernove nagrajence, in sicer v okviru fotografske razstave in javnih pogovorov v Prešernovem gledališču.preberite več »  (Mladina)
Nedeljska poezija #1
pred 6 urami in 11 minutami
Z današnjim dnem na Mladinini spletni strani odpiramo novo rubriko Nedeljska poezija, v kateri bo vsak teden objavljena pesem po našem izboru iz pesniške zbirke slovenske avtorice ali avtorja, izdane v zadnjih dveh letih. Začenjamo s pesmijo Živeti Katarine Gomboc, ki je v zbirki Negotovosti navkljub izšla konec leta 2018. preberite več »  (Mladina)
Queeni na kovancu
pred 6 urami in 11 minutami
V britanski kraljevi kovnici so izdali novo serijo zbirateljskih kovancev z glasbenimi legendami. Prvi kovanec krasi legendarna britanska zasedba Queen. Na sprednji strani kovanca je upodobljena kraljica Elizabeta, na zadnji pa so upodobljeni inštrumenti članov skupine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.preberite več »  (Mladina)
Bob leta 2019 zdravnici in humanitarki Ninni Kozorog Bob leta 2019 zdravnici in humanitarki Ninni Kozorog
pred 6 urami in 55 minutami
Večerov Bob leta 2019, ki so ga zvečer podelili v SNG Maribor, je tokrat pripadel mariborski zdravnici in humanitarki Ninni Kozorog za izjavo: "Najpomembnejši vzornik je tisti človek, ki nas zvečer gleda iz ogledala, ko si snamemo masko dneva. " (RTV SLO)
FOTO:Vranješ: To ni konec, to je šele začetek lepe zgodbe FOTO:Vranješ: To ni konec, to je šele začetek lepe zgodbe
pred 7 urami in 19 minutami
Slovenci so bili ponosni na četrto mesto, razočarani, ker niso osvojili kolajne. Dobra podlaga za aprilske kvalifikacije v Berlinu. (Delo)